Lasse Kylänpää om boken Linnuntie i Sagalund den 8.12. 2015 kl 18

Kom och njut av redaktören, fotografen och författaren Lasse Kylänpääs föredrag 8.12. kl 18  i Oskarssalen i Sagalunds huvudbyggnad, Museivägen 7, Kimito.  Kylänpää, som bor i Salo och på Kimitoön, berättar om sin bok Linnuntie (Maahenki, 2015) som har kommit ut denna höst. I boken får man resa med flyttfåglar, som är bekanta från diverse ordspråk, genom Europa ända till Sydafrika. En del av bilder är från Kimitoön och boken är finalist i Årets naturbok 2015 -tävling. Gratis inträde. Välkommen!

Läs mera om författaren och boken

Lasse Kylänpää Kimitoöns natur

Foto: Lasse Kylänpää

Medlemmarnas stadgeenliga höstmöte hålls kl 19.30. Efter föredraget, före själva mötet, dricker vi kaffe.

På höstmötet behandlas stadgeenliga ärenden. Vi besluter om nästa års verkasamhet och medlemsavgift och vi väljer styrelsens nya medlemmar som efterträder de som är i tur att gå ur styrelsen. Det är av största vikt för verksamhetens fortsättning att få med nya frivilliga, som är intresserade av föreningens verksamhet. Verksamheten är frivillig och även de aktiva medlemmarna gör sitt föreningsarbete frivilligt.

Är du intresserad av att komma med? Eller vill du på något annat sätt delta i  naturskyddsarbete? Just nu är rätta tiden att anmäla sig, för det är nu vi besluter om nästa års verksamhet! Ta kontakt via e-post [email protected]och/eller delta i höstmötet.

Alla som är intresserade av Kimitoöns natur är hjärtligt välkomna!

linnuntie2

Foto: Lasse Kylänpää