Lasse Kylänpää kertoo kirjastaan Linnuntie Sagalundissa 8.12. 2015 kl. 18

Tule ja nauti toimittaja, valokuvaaja ja tietokirjailija Lasse Kylänpään Linnuntie -esityksestä 8.12. klo 18 Sagalundin museon päärakennuksessa Oskarinsalissa, Museotie 7, Kemiö. Salossa ja Kemiönsaarella asuva Kylänpää kertoo tänä syksynä ilmestyneestä kirjastaan Linnuntie (Maahenki, 2015), jossa matkataan suomalaisten sananlaskuistakin tuttujen muuttolintujen matkassa Euroopan halki Etelä-Afrikkaan saakka. Kirjassa on myös kuvia Kemiönsaarelta ja kirja on Vuoden luontokirja 2015 –finalisti. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Lisätietoa kirjasta ja kirjoittajasta

Lasse Kylänpää Kimitoöns natur

Kuva: Lasse Kylänpää

Sääntömääräinen yhdistyksen jäsenistön syyskokous järjestetään  klo 19.30 Kemiössä . Esityksen jälkeen ennen syyskokouksen alkua kahvittelemme.

Syyskokouksessa käsittelemme sääntömääräiset asiat. Päätämme ensi vuoden toiminnasta, jäsenmaksun määrästä ja valitsemme uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Uusien yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneiden vapaaehtoisten mukaan saaminen on ensiarvoisen tärkeää toiminnan jatkuvuudelle. Järjestötoiminta on vapaaehtoista ja myös yhdistyksen aktiivit ovat itse vapaaehtoisina mukana järjestön toiminnassa.

Oletko Sinä kiinnostunut tulemaan mukaan? Tai haluatko jollain muulla tavoin osallistua luonnonsuojelutoimintaan? Nyt on juuri oikea hetki ilmoittautua mukaan, kun päätämme ensi vuoden toiminnasta! Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] ja/tai osallistu syyskokoukseen.

Kaikki Kemiönsaaren luonnosta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita!

Lasse Kylänpää Kemiönsaaren luonto

Kuva: Lasse Kylänpää