Kutsu kevätkokoukseen ja susi -aiheiseen webinaariin 30.3.2021

Seuraten maan hallituksen ohjeita välttää kokoontumisia, Kemiönsaaren luonto ryn:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään Teamsin välityksellä klo 18:00.

Rajallinen määrä (max 6 henkeä) voi osallistua myös kokouspaikassa os. Labbölentie 261, Mark, mikäli etäyhteys ei ole mahdollinen. Kokouksen jälkeen on ohjelmassa webinaari, jossa puhutaan sudesta.

Ilmoita osallistumisestasi sähköpostitse osoitteeseen  [email protected] niin saat kutsulinkin kokoukseen.

Leena Vilkka: Susi – vihattu ja rakastettu, 30.3. klo 18:30

FT, ympäristöfilosofian dosentti Leena Vilkka kertoo sudesta kulttuurissamme; suden muuttumisesta vihatusta haittaeläimestä suojelluksi ja rakastetuksi koiraeläimeksi, metsiemme koiraksi. Susia on hävitetty ja salametsästetty julmasti aina meidän päiviimme asti. Suden suurin uhka on ihminen. Asenteet ja arvot sutta ja ylipäänsä luontoa kohtaan säätelevät, miten sutta ja luontoa kohtelemme. Vilkka peräänkuuluttaa luonnon kunnioitusta ja siihen perustuvaa uutta susikäsitystä. Susi ansaitsee arvonsa tietoisena ja tuntevana olentona, sosiaalisena laumaeläimenä, koirien kantaemona. 

Tilaisuus pidetään Teamsin välityksellä ja tilaisuuteen voi tulla mukaan ilmoittautumalla sähköpostitse osoitteeseen  [email protected] ,  ilmoittautuneille lähetetään kutsulinkki. 

Bild: Yrjö Sepänmaa