Ota yhteyttä

Ota yhteyttä sähköpostilla info ( at ) kimitoonsnatur.fi.

Lisäksi löydät yhdistyksen keskustelupalstan Facebookista.

Kemiönsaaren luonto ry:n hallitus 2024

Puheenjohtaja

Ville Laitinen:  Taalintehtaalainen ympäristöaktivisti, ympäristökasvattaja ja luontoyrittäjä. Työskentelee Luontoliitossa.

Varapuheenjohtaja

Otto Bruun: Tohtorikoulutettava Itä-Suomen yliopistossa. Oikeudenmukainen ruoka, metsät, ilmasto-oikeus, tasa-arvo, lainsäädäntö ja maankäyttö. Asuu Taalintehtaalla.

Sihteeri

Teemu Saloriutta:
Luontokuvaaja ja -kirjailija. Asuu Taalintehtaalla.

HALLITUKSEN MUUT JÄSENET

Miia Jylhä: Luontosuhteeni kasvoi kuivien mäntykankaiden ja karujen suolampien maisemissa, mutta viimeiset viisitoista vuotta asukkaana Kemiönsaarella ovat muokanneet minusta myös meri-ihmisen ja tammien ihailijan ja kuusimetsien rauhassa viihtyjän. Surullista vain huomata, kuinka kiivas talouskäyttö on hävittänyt kotikunnan metsiä ja maisemia. ”Ajattele globaalisti, toimi paikallisesti” -ajatuksen kautta puuhaaminen Kemiönsaaren luonto ry:ssä tuo lievitystä myös ilmastonmuutoksen, kemikalisoitumisen, monimuotoisuuden köyhtymisen ja muiden globaalien kriisien tuomaan maailmantuskaan. Päivätyötäni teen jätehuollon ja kierttotalouden parissa.

Gunilla Avellan: Olin suurimman osan työelämästäni ympäristövirkailija ja nyt eläkeläisenä jatkan samalla linjalla politiikassa. Eläimet ja luonto ovat lääkkeeni, etenkin metsä ja meri, sekä Norjan vuonot ja vuoret, joihin olen tutustunut norjalaisen mieheni kautta. Näen, kuinka työ ympäristön suojelun hyväksi ja ympäristön tuhoamista ja kemikalisoitumista vastaan on vuosi vuodelta tärkeämpää.

Jimmy Träskelin: Muusikko, graafikko, luontoharrastaja. Taalintehdas.

Jaana Eskola
 
Ulrika Theqvist-Fromholdt
 
Sirle Teterin
 
 

Rahastonhoitaja

Lea Räisänen: Yritän elää niin että luonto ja ympäristö kärsisi mahdollisimman vähän tekosistani. Aina opin tästäkin uusia asioita. Luontoa on kiva tarkkailla ja siellä on kiva liikkua. Hienoa jos sitä pystyttäisi säilyttämään edes pieni pala tulevaisuuteen. Olen asunut Kemiössä vuodesta -74 ja toiminut mm. kirjanpitäjänä 6,5 vuotta. Viime keväänä aloitin luomuviljelyn pienellä 14,5 ha perintötilalla.