kevätkokous, metsäesittely ja pöllöretki 25.3.2024 klo 17 alkaen

Kutsu kevätkokoukseen, metsäesittelyyn ja pöllöretkelle 25.3.2024 klo 17 alkaen.

Kemiönsaaren luonto ryn:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään 25.3.2024 klo 17:00 Västanfjärdin Terassnissa osoitteessa Kalkholmenintie 43. Tarjoamme vegaanisen keiton osallistujille.

Klo 18 kokouksen päätyttyä on ohjelmassa Lasse Kylänpään esitys Västanfjärdissä sijaistevasta hienosta Bottenlöspottenin metsäalueesta. Bottenlöspotten on Kemiönsaaren seurakunnan omistama alue, jonka suojelu olisi hieno teko.  

Kello 18:30 alkaa legendaarinen pöllöretki. Retki alkaa kokoontumisella Terassnin parkkipaikalla, josta lähdetään liikkeellee omalla autolla tai kimppakyydein. Retkellä liikutaan pitkin Kemiönsaaren eteläosia ja pysähdytään noin 5-10 paikkassa kuuntelemassa kuuluuko pöllöjen huhuilua. 

Ilmoita osallistumisestasi kokoukseen ja ilmaiselle keitolle osoitteeseen [email protected].

Lämpimästi tervetuloa!