Purunpää paddlingsutfärd

Lördagen den 17.6. och söndagen 18.6. ordnas en heldags guidad paddlingsutfärd på Skärgårdshavet till Purunpääs vackra omgivning. Utfärden är riktad till dem som inte har tidigare erfarenhet av paddling eller som bara har paddlat mycket lite förut.

Under utfärdens gång lär vi oss de viktigaste paddlingsteknikerna, får veta mera om paddlingsutrustning och om trygghet till sjöss. Vid behov sker handledningen både på finska och svenska. Vi håller en lunchpaus på lämpligt ställe och det kommer även att finnas tid för att simma och utforska omgivningen.

Utfärden lämpar sig för all med måttlig grundkondition. Fart och sträcka anpassas enligt väder och deltagare. Åldersgräns för att delta är 12 år.

Start från Söderlångviks gård (Örudden) klockan 9:30 och tillbaka till samma ställe ca 16.00-17.00.

Pris

17.6.: 30 €/deltagare. Obs. fullbokad!
18.6.: 64 € / deltagare (priset är lite högre eftersom förening har inte fått stöd på denna turen) Fullbokad.

I priset ingår frakten av kajakerna, paddlingsutrustning och en skicklig paddlingsguide från Aavameri-företaget, som under dagens lopp handleder oss. Som hjlälphandledare och lokal guide fungerar Sanna-Mari Kunttu från Kimitoöns natur rf.

Anmäl dej!

Det ryms maximalt 13 deltagare med! Anmäl dej per e-post till Sanna-Mari Kunttu: sanna – mari . kunttu @ iki . fi. Platserna fylls i den ordning man anmäler sej. Följande bör framgå i anmälningen:

  • deltagarens namn och kontaktuppgifter (telefonnummer)
  • ålder, längd  och vikt så att vi kan reservera lämplig utrustning
  • eventuellt annat som kan vara viktigt för vår guide att veta

Efter platsreservationen får du noggrannare information om utfärden, lista på utrustning och anvisningar för inbetalning av deltargaravgiften. Reservationen av en plats upphör om den inte har betalats inom utsatt tid. Anullerar du din plats 15 dagar före utfärden, returneras 50% av avgiften. Efter det här betalas inte avgiften tillbaka.

Frågor?

Kontakta Sanna-Mari Kunttu om du har frågor: sanna – mari . kunttu @ iki . fi eller  tfn. 050 30 66 485.