Vandring längs Purunpää strand 20.5.

I år firar vi Finlands naturdagar två lördagar i Purunpääs omgivning, den 20.5. och 17.6.2017. Det finns en särskild orsak att uppmärksamma Purunpää just i år emedan Finlands naturskyddsförbund utsåg Purunpää till en av Finlands hundra naturpärlor.

Promenaden börjar kl 12.00 vid Purunpää Sommarvägen och pågår ända till kvällen.

Vi promenerar längs med strandlinjen och plockar samtidigt skräp som flutit i land. Skräpen får vi sätta i en medföljande båt under promenadens gång. Vi njuter av våren, vägkost och kulturprogram på Finnuddsvikens klippor. Du kan erbjuda eller fråga efter skjuts på vår Facebooksida. Söderlångviks gård är medarrangör.

Om vädret är dåligt flyttar vi evenemanget till söndagen den 21.5. Följ med informationen på vår hemsida eller på Facebook!

Ta med dej kläder enligt väder och en tillräckligt stor matsäck. Vi förser deltagarna med sopsäckar och handskar.

Förfrågningar riktas till Ritva Kovalainen, tel. 040 547 8464