Vi träffas på Skördemarknad den 12/9!

Välkommen till Kimitoöns natur r.f.s stånd i Dalsbruk 12/9 kl.10-19 2015 i samband med Skördemarknad!

Hos oss kan du köpa föreningens vykort med naturmotiv, T-tröjor med föreningens logo (vissa storlekar) och boken Skatter i den gamla skogen, som förenar fakta om gammelskogarnas kvaliteter och betydelse med Ritva Kovalainens talande foton av Kimitoöns skogar.

Men framförallt vill vi träffa våra medlemmar. Antalet aktiva är för närvarande så låg att verksamhetens fortsättning står och väger. Vi söker alltså gamla och nya medlemmar som vill medverka aktivt.

Har du idéer som du skulle vilja förverkliga genom föreningen? Och kanske samla andra människor kring projektet. Eller representerar du en organisation som kunde vara intresserad av samarbete med vår lokala naturskyddsförening?

Eller har du speciella färdigheter eller kunskaper med koppling till naturen i fritt tillstånd? Eller om du har till exempel kontakter eller tillträde till ställen som kunde vara inspirerande för dem som är intresserade av en mångfaldig natur, tveka inte att ta kontakt med oss. Nya guider och utflyktsmål är alltid välkomna.

Vi behöver också personer med intresse för administration, (sekreterare eller ordförande), experter på kommunikation, personer som följer planläggning och politik, kaffekokare, fotografer och alla slags helt vanliga människor för vilka naturskydd och naturupplevelser är viktiga.

Kom och prata med oss på marknaden!