Tavataan Sadonkorjuumarkkinoilla 12.9.!

Tervetuloa 12.9. 2015 klo 10-19 Kemiönsaaren luonto ry:n kojulle Taalintehtaan Sadonkorjuumarkkinoille!

Kojulta on mahdollisuus ostaa yhdistyksen luontopostikortteja, yhdistyksen logolla varustettuja T-paitoja, joista jäljellä hajakokoja sekä Vanhan metsän aarteet -kirjaa, joka yhdistää faktaa vanhan metsän ominaisuuksista ja merkityksestä puhutteleviin Ritva Kovalaisen valokuviin metsistä Kemiönsaarella.

Mutta erityisesti toivomme tapaavamme jäseniämme. Yhdistysaktiivien määrä on tällä hetkellä niin pieni että tällä hetkellä toiminnan jatko on vaakalaudalla. Nyt siis erityisesti etsimme aktiiviseen toimintaan innostuneita vanhoja ja uusia jäseniä.

Onko sinulla ideoita, joita haluaisit toteuttaa luonnonsuojeluyhdistyksen kautta? Ja kerätä mahdollisesti muitakin ihmisiä projektin ympärille. Tai edustatko organisaatiota joka voisi olla kiinnostunut yhteistyöstä paikallisen luonnonsuojeluyhdistyksemme kanssa?

Tai onko sinulla on erityisiä taitoja tai tietoja liittyen luonnonvaraisen luontoon? Myös jos sinulla on esimerkiksi kontakteja tai pääsy paikkoihin jotka olisivat monimuotoisesta luonnosta kiinnostuneille innostavia, ole ihmeessä yhteydessä yhdistykseen. Uusia retkioppaita ja retkikohteita kaivataan koko ajan.

Mukaan tarvitaan myös hallinnosta, kuten sihteerin tai puheenjohtajan tehtävistä kiinnostuneita, viestintäeksperttejä, kaavoituksen ja politiikan seuraajia, kahvin keittäjiä, valokuvaajia ja kaikenlaisia ihan tavallisia ihmisiä, joille luonnonsuojelu ja luonnon tarjoamat elämykset ovat tärkeitä.

Tule siis juttelemaan ja tutustumaan markkinoille!