Purunpään melontaretki 17.6. ja 18.6.

Lauantaina 17.6. ja sunnuntaina 18.6. järjestetään kaksi samansisältöistä  koko päivän ohjattua melontaretkeä Saaristomerelle, Purunpään upeisiin maisemiin. Melontaretki on suunnattu niille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta melonnasta tai ovat meloneet vain vähän aikaisemmin.

Retken aikana opimme tärkeimmät melontatekniikat, kuulemme melontavälineistä sekä hieman meriturvallisuudesta. Opastus melonnan saloihin tapahtuu tarvittaessa sekä suomeksi että ruotsiksi. Pidämme lounastauon sopivalla paikalla ja lisäksi on aikaa käydä uimassa tai tutkia ympäristöä.

Retki sopii kaikille peruskunnon omaaville. Vauhti ja matka sovitetaan sään ja osallistujien mukaan. Ikäraja retkelle 12-vuotta.

Lähtöpaikkana on Söderlångvikin kartanon läheinen ranta Örudden, kello 9:30 ja paluu samaan paikkaan on noin kello 16.00-17.00 välillä.

Hinta

17.6. retki:  30 €/osallistuja. Huom. retki täynnä!
18.6. retki: 64 €/osallistuja. Hinta on hieman kalliimpi, koska tähän retkeen ydhistys ei ole saanut tukea. Retki täynnä.

Hinta sisältää kajakkien kuljetuksen paikan päälle, laadukkaat melontavälineet sekä taitavan merimelontaohjaajan Aavameri  -yrityksestä, joka ohjaa päivän aikana melonnan saloihin. Apuohjaajana ja paikallisoppaana toimii Sanna-Mari Kunttu Kemiönsaaren luonto ry:stä.

Ilmoittaudu!

Mukaan mahtuu enintään 13 osallistujaa! Ilmoittaudu sähköpostilla Sanna-Mari Kuntulle: sanna-mari . kunttu @ iki . fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot:

  • Osallistujan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero).
  • Ikä, pituus ja paino, jotta saamme sinulle sopivimmat melontavälineet.
  • Kerro myös, mikäli on jotain muuta erityisesti huomioitavaa, mikä oppaamme olisi hyvä tietää.

Paikkavarauksen jälkeen saat tarkemmat ohjeet retkestä, varusteluettelon ja ohjeet osallistumismaksun suorittamisesta.

Paikkavarausta, jota ei ole maksettu eräpäivään mennessä, raukeaa. Mikäli peruutat paikkasi 15 päivää ennen retkeä, palautetaan maksusta 50 % takaisin. Tämän jälkeen maksua ei palauteta.

Kysyttävää?

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: [email protected] tai puh. 050 30 66 485 / Sanna-Mari.