Tapahtumia vuonna 2007

Pöllöretki 1.4.2007

Pöllöretkellä nautittiin hienosta kuutamosta raikkaassa säässä.
22 öistä kävelijää onnistuivat kuulemaan hiljaisuuden lisäksi yhden lehtopöllön ja kurkien keväthuutoja Söderlångvikin maisemissa.

Kevätkokous 2.4. 2007

Kevätkokous pidettiin maanantaina 2.4. 2007 Villa Landessa Kemiössä. Kevätkokouksen jälkeen Panu Kunttu kertoi Luonnonperintösäätiön ja Ikimetsänystävät ry:n toiminnasta. Luonnonperintösäätiö on perustettu säilyttämään Suomen monimuotoista ja kaunista metsäluontoa, erityisesti sen uhanalaisimpia osia Etelä- ja Keski-Suomesta. Säätiö ostaa uhanalaisia, kriteerit täyttäviä metsäalueita ja rauhoittaa ne pysyvästi luonnonsuojelulain nojalla. Säätiölle voi tarjota ostettavaksi tällaisia metsäalueita, lahjoittaa rahaa tai metsäkiinteistöjä sekä tehdä testamenttilahjoituksia luonnonsuojelun edistämiseksi. Ikimetsän ystävät on yhdistys, joka tukee toiminnallaan Luonnonperintösäätiön toimintaa.

Panu-Kunttu