Kutsu syyskokoukseen 25.11. 2014 klo 18

Sääntömääräinen yhdistyksen jäsenistön syyskokous järjestetään tiistaina 25.11. klo 18 Kemiössä Sagalundin museon päärakennuksessa Oskarinsalissa, Museotie 7. Ennen varsinaista syyskokousta käsittelemme tilannetta liittyen Konstsamfundetin aikeisiin hakata metsää Purunpäässä ja Taalintehtaalla. Sitä seuraa lyhyitä puheenvuoroja aiheesta ”Viisautta luonnosta.” Kahvitarjoilu.

Syyskokouksessa käsittelemme sääntömääräiset asiat. Päätämme ensi vuoden toiminnasta, jäsenmaksun määrästä ja valitsemme myös uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Hallitus kaipaa aina uusia jäseniä, olisitko sinä kiinnostunut olemaan mukana? Tai oletko muulla lailla innostunut tulemaan mukaan luonnonsuojelutoimintaan? Kaavamuutosseuraajana, luonto-oppaana, luennoitsijana, bloggarina, retkieväsvastaavana? Ilmianna itsesi, nyt on aika päättää ensivuoden toiminnasta!

Olet lämpimästi tervetullut!