Tapahtumia vuonna 2009

Kevätkokous 12.3. 2009

Kevätkokous pidettiin 12.3. klo 18.30 Västanfjärdin kirjastossa.

Pöllöretki 18.3. klo 20.00 Galtarby-Bofallet-alueella.

Yhdistyksen vuotuinen pöllöretki kulki tänä vuonna Nivelaxista Taalintehtaalle kahdessa autossa. 8 hengen ryhmä oli sopivan pieni tällaiselle autoretkelle. Huonosta sääennusteesta huolimatta ilta oli tyyni ja melkein kirkas. Siitä huolimatta tulos oli pieni pettymys. Ainoastaan yhden lehtöpöllön ja yhden huuhkajan onnistuimme kuulemaan. Taalintehtaan varma lehtopöllö ei vaan suostunut esiintymään! Jyrsiöitä on muuten tänä talvena ollut erittäin runsaasti maastossa mikä pöllöjen kannalta on ollut ihanteellinen. Metsänomistajat ovat varmaan toista mieltä! Sarvipöllö olisi uutena lajina ollut mahdollista kuulla Galtarbyssä mutta ei sekään suostunut äännellä! Se oli äänessä sekä edellisenä että seuraavana yönä mutta ei retkiyönä. Tässä tämän harrastuksen kiehtovuus, emme koskaan voida olla varmoja siitä mitä eteen osuu.

polloretki09

Luonnonkukanpäivä 14.6. 2009 Högsårassa

Luonnonkukka-2009

Syyskokous 2.11. 2009

Syyskokous järjestettiin maanantaina 2.11. klo 18.00 Bjärkas gårdissa Västanfjärdissä. Kokouksen päätteeksi biologi Panu Kunttu esitteli Kemiönsaaren Luonto ry:n teettämän metsäinventaarion tuloksia.