Pimeäretki 10.11.2018 klo 18

Miksi pimeys pelottaa, miten pimeys vaikuttaa ja mihin tarvitsemme pimeyttä? Minkälaisia elämyksiä pimeä metsä tarjoaa? Moniaistisella pimeäretkellä tutustumme pimeyteen Taalintehtaan metsien varjoissa.

Kemiönsaaren Luonto ry järjestää retken pimeää pelkääville ja pelkäämättömille aikuisille, mutta lapset ovat toki tervetulleita mukaan. Retki on osa Taalintehtaalla järjestettävää mÖrkö-festivaalia, mutta möröiltä ja kummituksilta retki on ehdottomasti kielletty.

Oppaana toimii Taalintehtaan pimeillä metsäpoluilla viihtyvä Sanna-Mari Kunttu. Opastuskieli on suomi ja  opastus on maksuton.

Varusteet

Jokaisella osallistujalla on oltava mukana oma taskulamppu tai otsalamppu. Myös varaparistot tai varalamppu on hyvä ottaa mukaan.

Varaudu myös säänmukaisin, lämpimin varustein. Sade ja tuuli eivät estä retken toteuttamista, vaan tekevät pimeäretkestä entistä aistillisempaa! 

Voit myös ottaa termospulloon lämmintä juotavaa.

Ajankohta

Lauantai 10.11.2018 klo 18. Retken kesto noin kaksi tuntia.

Ilmoittautuminen

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu retkelle ennakkoon Sanna-Mari Kuntulle, sanna-mari.kunttu ( a ) iki.fi, puh. 0503066485. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nimesi ja yhteystietosi mahdollisten muutosten varalta. 

Ennakkoilmoittautuminen päättyy 10.11. klo 12 mennessä. Retkelle pääsee mukaan myös ilmoittautumatta, mikäli paikkoja on vapaana. 

Retken lähtöpiste

Tapaamispaikka on Taalintehtaalla, Hertsbölentien ja Bergströmintien risteyksessä.

Katso paikka kartalta.