Metsävaellus 12.11. Hammarsbodajärven maisemiin

Teemme marraskuisen vaelluksen Hammarsboda -järven maisemiin. Vaelluksen pituus on noin 6 km, ja se kulkee Hammarsbodajärven luoteispuoelta aina Ekhamnin Tammilehtoon ja takaisin. Reitillä on niin metsää, suota kuin kallioitakin. Ota evästä mukaan, hyvät jalkineet ja lämmintä vaatetta. Retken kesto on noin 3-3,5 tuntia.

Lähtö  klo 12.00.Vaelluksen lähtö- ja paluupaikka on Purunpääntien varrella oleva linkkitorni, joka sijaitsee tien eteläpuolella n. 450 metriä Majurintien jälkeen idän suunnalta tultaessa. Katso karttalinkki paikasta.

Kimppakyytejä Kemiön ja Taalintehtaan suunnista voi kuuluttaa facebook-sivuillamme tai tiedustella vaelluksen vetäjältä ritva.kovalainen(at)sci.fi, 040 5478464.

Retken jälkeen siirrymme Labbnäsiin pitämään syyskokousta.

Mikäli sataa vettä tai räntää, retkeä ei tehdä.